Despre mine

profil

Bine ai venit, oricine ai fi.

Cum să fac să-ți zic în 2-3 fraze cine sunt?
Mai bine îți spun un pic ce am mai făcut până acum.

Am făcut liceul într-un frumos orășel de provincie și am venit să îngroș rândurile provincialilor în București la facultate. Am muncit pe perioada facultății, o sumă de slujbe ireale, numai dintr-însele și-aș putea scoate o carte. De prin 2004 muncesc în firme civilizate, multinaționale, cu manageri normali care își tratează cu respect angajații. Știu, o utopie pentru România.
Am descoperit în 2007 dragostea pentru motociclete, n-am dormit o iarnă tot frângându-mi mâinile să vină odată primăvara cu momentul în care aveam să îmi iau permisul. Din 4 august 2008 sunt oficial motociclistă, cu acte, motoretă și plimbări în regulă. Scriu pentru cei pasionați de 2 roți, pentru începători și pentru cei care doresc să se apuce de motociclism pe SlowRide.ro din 2012.

Am colaborat din 2010 până în 2015 cu LumeaMare.ro. A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea, atât pentru minunile de călătorii pe care le-am făcut, cât și pentru descoperirea plăcerii scrisului, care s-a împletit natural cu interesul pentru fotografie.

Pe lângă motociclete și călătorii am o mare dragoste pentru muzici, dacă se poate live. Am un album întreg cu bilete la concerte (mai mult rock) și participări la diverse festivaluri de muzică din Europa, atât ca simplu spectator cât și ca blogger acreditat.

Am o pisică și motocicleta pe numele meu, casa e a băncii și mașina a firmei la care lucrez. Încerc să mă prind de esența zicalei ”What you need is less”, dar mai am mult de parcurs pe drumul acesta.

 

Cine sunt? Vezi în paginile blogului mai multe. Mulțumesc că mă citești.