Bună ziua națiune!

Posted by on Mar 1, 2016 in Blog, De zi cu zi | 0 comments

Bună ziua națiune!

Aș fi zis eu bună dimineața, dar cei care mă cunosc ar fi știut că e o minciună înfiorătoare: eu nu-s matinală deloc. Și nu mi-ar șede bine deloc să încep bunătate de blog cu o minciună, nu? Și-apoi, ce să-ți placă la dimineți, cafeaua că e nefăcută, că ești nepieptănată, tălpile reci pe podea, spinarea anchilozată?

Lasă diminețile, că veci n-am să mă înțeleg cu dânsele. Am oarece emoții acuși când scriu, dar nu ar trebui. Am mai scris pe două bloguri, acesta e al treilea, ar trebui să fie cu noroc numărul, nu? Cred că am emoții pentru că e prima oară când sunt pe un blog de capul meu, singurică, fără să sfătui cu altcineva. Ei, dar rău n-are să iasă, mie îmi place să scriu iar ție, celui sau celei care mă citești acum, e posibil să-ți facă plăcere să ne cunoaștem așa, prin intermediul blogului.

O să ne plimbăm împreună, o să îți povestesc despre minunea care mi s-a întâmplat mie, aceea de a-ți găsi pasiunea și a lăsa viața să zburde cu dânsa odată. La mine a fost mersul pe motocicletă. Nu vreau să conving pe nimeni, nu de mers cu motorul, cel puțin, dar despre urmat pasiuni, o da!

O să te mai iau pe la concerte sau pe la diverse evenimente, o să ne mai emoționăm sau enervăm pe ici pe colo, o să fie bine, o să vezi. O să mai învăț una-alta, o să mai dau cu capul de sus, că altfel cum să văd pe unde pășesc? Eh, câte surprize ne așteaptă. Desigur, cu condiția primordială să fim vii, cu puls, că altminteri, iertată-mi fie necredința, zero surprize.

Hai, să dăm din cord, ne așteaptă o viață frumoasă, sau cel puțin surprinzătoare. Să fim sănătoși, că nu știu altceva mai important să ne urez, și mie și ție.
Pe curând!

Dacă ți-a plăcut încearcă și:

Dacă aș avea o putere…
Despre oameni și cai
Da, plec singură cu motocicleta prin...
468 ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *